Aktuelt

Her finner du informasjon om kulturvernforbundets arrangementer, prosjekter, møter og nettverk, andre relevante arrangement, ledige stillinger og guide til hvordan skape aktivitet i ditt lokalmiljø.

Kulturarvkonferansen 23. og 24. september 2022

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets kulturarvkonferanse som går av stabelen over to dager i september i Oslo. Tema for konferansen er «DRIVKRAFT» og blir et av de store kulturvernarrangementene i Frivillighetens år 2022.

Mer informasjon om program og påmelding kommer senere.

Trøndelag kulturarvkonferanse  20. mai 2022

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets store møteplass for kulturarv i Trøndelag. Fredag 20.mai arrangeres Trøndelag kulturarvkonferanse på Erkebispegården i Trondheim hvor vi har fokus på temaer som frivillighet, bærekraft og opplevelser.
Programmet er under utarbeiding og vi gleder oss til å presentere dette i løpet av kort tid. Foreløpig ber vi dere om å sette av datoen i kalenderen.
Trøndelag kulturarvkonferanse arrangeres av Trøndelag fylkeskommune, Kulturvernforbundet og Trøndelag Reiseliv.
Vi ser frem til en spennende dag med gode innlegg, viktige temaer og ikke minst mulighet for å knytte bånd og bli bedre kjent med det brede og store kulturarvfeltet i Trøndelag. Vi håper å se deg i Erkebispegården den 20. mai. Hjertelig velkommen skal du være!
Informasjon om program og påmelding vil bli lagt ut på våre hjemmesider og i sosiale medier så snart dette er klart.

Følg arrangementet for oppdateringer på Facebook (Klikk her)

Kulturvernforbundets landsmøte 21.-22.mai 2022

Landsmøtet er Kulturvernforbundets høyeste organ og avholdes annethvert år. I 2022 vil det foregå i Trondheim. All informasjon om landsmøtet finner du på denne siden (klikk her)

Styrelederkonferanse

Kulturvernforbundet arrangerer styrelederkonferanser for de tillitsvalgte i medlemsorganisasjonene to ganger i året. Her settes det av tid til foredrag og diskusjoner om relevante temaer for alle organisasjonene, slik som medlemsutvikling, kompetanse, kommunikasjon og dokumentasjon. Konferansen er også en arena for nettverksbygging, erfaringsutgveklsing og inspirasjon.

Politiske debatter

Kulturvernforbundet arrangerer debatter hvor vi setter kulturvernpolitikk på den politiske agendaen. I 2022 vil vi blant annet være til stede på Arendalsuka og på Fjordsteam.