Landsmøte 2022

Vi ønsker alle våre medlemsorganisasjoner hjertelig velkommen til Kulturvernforbundets landsmøte 2022 som vil foregå på Hotel Britannia i Trondheim 21.-22.mai 2022.

Alle landsmøtepapirer vil bli gjort tilgjengelig i god tid før landsmøtet (senest 23. april). Klikk på linken i Høyremenyen på denne siden

Landsmøtet åpner kl. 12.30 lørdag 21. mai (med lunsj fra kl. 11.30) på Hotel Britannia og avsluttes kl. 15.00 søndag 22. mai.

Påmeldingen er nå åpnet, og vi ber dere registrere deres delegater (klikk her)

Klikk her for oversikt over hvor mange delegater hver enkel medlemsorganisasjon kan stille med.

Alle medlemsorganisasjoner har forslags – og stemmerett, mens de assosierte medlemsorganisasjonene har kun talerett og kan melde på max. 2 observatører pr. organisasjon.

Hver hovedmedlemsorganisasjon er representert ved de stemmer som organisasjonen har. Hovedmedlemsorganisasjon som ikke er til stede (eller som deltar med mindre antall delegater enn hva man har rett til), kan avgi sine stemmer ved fullmakt. Se ellers vedtekter for Norges Kulturvernforbund angående landsmøtet.

Offisielt program landsmøtet

Deltageravgift inkluderer overnatting på Britannia (enkeltrom) m. frokost, lunsj (begge dager), festmiddag i Palmehaven og utflukter.

Pris: Kr. 1800,- pr. delegat. (kr. 1000,- pr. pers dersom dere ikke ønsker overnatting)

Pris for observatører: kr. 3000,- pr. pers.

Trøndelag kulturarvkonferanse fredag 20. mai

Kulturvernforbundet, Trøndelag fylkeskommune og Trøndelag Reiseliv arrangerer Trøndelag kulturarvkonferanse fredag 20. mai kl. 10.00 på Erkebispegården i Trondheim. Vi ønsker å samle alle gode krefter i kulturarvfeltet for en dag med faglig påfyll og nettverksbygging, og har derfor lagt arrangementet i tilknytning til vårt landsmøte. Vi håper du og flere fra din organisasjon har anledning til å delta på dette. Deltagelse på konferansen er gratis. Vi har reservert rom på Scandic Hotel Solsiden fra fredag 20. mai til en redusert pris (kr. 1250,- for enkeltrom). Kryss av i påmeldingsskjemaet dersom du ønsker dette.

SE HELE PROGRAMMET FOR KONFERANSEN OG MELD DEG PÅ HER

Følg også arrangementet på Facebook for oppdateringer av program o.l