Aero Filmfestival 2019

Arrangør: Aero Filmfestival, Lillestrøm Filmklubb, Kjeller Flyhistoriske Kulturpark

Sted: Amfiet på Folkets hus Strømmen og Småflyhavna på Kjeller Flyplass

Tid: 20. - 21. september

Universelt utformet: Nei

Gjør deg klar for Aero filmfestival! Det vil bli spennende dokumentarer og filmer, legobygging, papirflykonkurranse og mye mer. Festivalen starter på Folkets Hus Strømmen og forflytter seg til Kjeller Flyplass for den store avslutningen med utekino og drive-in! Her blir det noe for både barn og voksne så følg med på nettsiden eller på facebook for å ikke gå glipp av denne unike filmfestivalen, ingen andre steder i verden!

www.aerofilmfestivalen.no

www.facebook.no/aerofilmfestival

Festivalen tar utgangspunkt i lokalhistorien til Skedsmo for å lage en unik filmfestival om menneskets reise gjennom lufta. Dette gir rom for mange ulike filmer om alt fra romfart til skiflyvning og i år er temaet ”utvikling i vinden”. Da blir det både fokus på den tidlige utviklingen da vi begynte å lære å fly og hvordan vi nå arbeider med å gjøre luftfarten grønnere. I tillegg tar vi et dypdykk med spennende foredrag om hvordan utvikling av norske fly ble og blir gjort på Kjeller i dag.

Hovedarrangør

Aero Filmfestival er hovedarrangør av festivalen. Gjennom planleggingen av Aero filmfestival har vi blitt mye bedre kjent med miljøet som er på Kjeller flyplass og håper festivalen kan bidra til å gi deg en mulighet til det samme. Kanskje vil du bli med i de fantastiske restaureringsarbeidene som foregår der, eller starte ditt eget prosjekt?

Medarrangører

Både flymiljøet på Kjeller og filmmiljøet i Lillestrøm har vært svært imøtekommende og ble fort med på å planlegge festivalen. Medarrangørene våre er da Lillestrøm filmklubb og Kjeller Flyhistoriske Kulturpark.

Sponsorer

Norsk Filminstitutt, Norsk Filmklubbforbund, Avinor, Lillestrømbanken, Nitteberg Bil, Kultursektoren i Skedsmo kommune.