Dansevandring på Trandum

Neil McNeill/Article19

Arrangør: Panta Rei Danseteater (PRD), Ullensaker kommune, Ullensaker kulturskole, Ullensaker museum og Stiftelsen Trandum

Sted: Trandum Leir, Trandumsveien, 2060 Gardermoen

Tid: 10.sept. Forestilling 1 kl.16.00, forestilling 2 kl.16.20, forestilling 3 kl.16.40, forestilling 4 kl.17.00.

Universelt utformet: Nei

Bli med på en sjelden kunstreise på Trandum Leir. Ullensaker kulturenhet og Panta Rei Danseteater gleden av å ønske velkommen til dansevandring på Trandum. Gjennom en tankevekkende kunstopplevelse med musikk, dans og sang, ønsker vi å skape en lys og hjertevarm fortelling i et område preget av en mørk historie. Lokale og profesjonelle aktører vil sammen ta publikum med på en stemningsfull vandring i et historisk viktig område.

Oppmøte: Trandum Leir, Trandumsveien, 2060 Gardermoen

Billetter: Arrangementet er gratis, men publikum må reservere billetter. 

Reserver dine billetter her: https://prd.ticketco.events/no/nb/e/dansevandring_paa_trandum

Publikum guides i grupper med ulike starttidspunkt. Vær oppmerksom på hvilket klokkeslett du velger ved bestilling av billett. Kle deg i henhold til værmeldingen, bruk godt fottøy og ta gjerne med ekstra genser. Av hensyn til øvrig publikum, anbefaler vi å droppe paraplyen.

OBS! Film/foto: Det vil bli tatt bilder og film under vandringen.

Hovedarrangør

Panta Rei Danseteater (PRD) er et Oslo-basert dansekompani som produserer forestillinger og leder en rekke store danseprosjekter flere steder i landet. Kompaniet driver også talentutviklingsprogrammet TILT Grow for unge, profesjonelle dansekunstnere. Noen av TILT’erne møter du under denne vandreforestillingen, der de viser soloer laget av anerkjente nasjonale og internasjonale koreografer.

Gjennom prosjektet TILT har Panta Rei Danseteater over flere år sørget for at tusenvis av barn og unge får delta i og oppleve dansekunst. Prosjektet drives i samarbeid med kommuner, lokale scenekunstinstitusjoner, kunst- og kulturaktører, samt lag og foreninger. TILT er et nasjonalt prosjekt hvor målet er å få hele landet til å danse.

Les mer om Panta Rei Danseteater her: https://pantareidanseteater.com/

 

Medarrangører

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Ullensaker kommune, Ullensaker kulturskole, Ullensaker museum og Stiftelsen Trandum.

Sponsorer

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge.