Arrangør: Rudolf Terland Bjørnerem og Ernst van der Loo

Sted: Gamlebyen i Oslo

Tid: Lydvandringen liker åpent tilgjengelig hele tiden

Universelt utformet: Nei

I lydverket Flettverk vever du sammen din egen lydmiks mens du vandrer gjennom Gamlebyen og nøster opp byens epidemihistorie. Lydvandringen blir slik en krysning av hørespill, byvandring og elektroakustisk komposisjon, formidlet gjennom hodetelefoner.

Kunstnerne bak Flettverk, komponist og tekniker Ernst van der Loo og forfatter og regissør Rudolf Terland Bjørnerem har brukt koronasituasjonen som utgangspunkt for å dykke dypere i hva epidemier kan bety for mennesker, både som samfunn og individer. Verket fokuserer på hvordan epidemier binder mennesker sammen, på tvers av kloden og gjennom historien. Samtidig gir det en ny opplevelse av byen og sporene som finnes i den.

For mer informasjon se nettsiden: flettverkoslo.org

Lydvandringen ble lansert høsten 2020, og ligger allerede åpent tilgjengelig. Men vi føler det likevel vil være et relevant tilskudd til kulturminnedagene 2021. Hvis ønskelig tar vi gjerne en nærmere prat om hvordan arrangementet kan passe i programmet, og eventuelt gjøre aktuelt med tilknyttede arrangementer (presentasjon, innledning, foredrag, etc)

Sponsorer

Prosjektet er støtte av Kulturrådet, Fritt ord, Dramatikkens hus og Oslo kommune