Nesodden husflidslag

Arrangør: Nesodden husflidslag og Nesodden Ressurskafé

Sted: Ressurskafeen, og Fellesverket

Tid: 1.september 11.00 - 15.00

Universelt utformet: Nei

Arrangementet er åpent for alle, og alt er gratis.

Det er mulig å delta i aktiviteter som toving, nålefilting, makramé, spikking rundt bålet med steking av pinnebrød. Det blir også mulig å lære bruk av symaskin og sy en egen gym-pose.

Det blir servert sveler, saft og kaffe.

Hovedarrangør

Nesodden Husflidslag ble stiftet i 1979, og har i dag ca 150 medlemmer. 36 av medlemmene er under 26 år. Husflidslagets kurs og andre arrangementer er åpne for alle. Ung Husflid er et eget tilbud til barn og unge der det er åpent hus hver onsdag.

Husflidslaget arrangerer 3 temamøter hvert halvår og har håndarbeidskafé tre tirsdager hver måned. Det er også mulig å delta i en av lagets læringsverksteder for veving, skinnfellarbeider, maskinstrikking, små gleder (dokkehus med mer), tredreiing, spinning og søm. Denne høsten arrangeres det 8 kurs av forskjellige slag, og juleverksted.

Medarrangører

Nesodden Ressurskafé er en gratis kafé og gratis gjenbruksbutikk i en gammel låve der du kan nyte gratis mat og kaker, finne noe du trenger, møte hyggelige folk. Vi har mange gratis tilbud som er for absolutt alle fordi vi tenker at gratis møteplasser er inkluderende og integrerende , og vil du støtte vårt arbeid så kan du komme med en kake eller gryte rett �

Vi har oppe hver onsdag og søndag 13.00 -16.00 Som besøkende i gratis butikken er det maks ti ting hver mnd -vårt fokus er måtehold og delingsøkonomi . Du kan levere inn donasjoner ons og sønd i åpningstiden – ikke sett utenfor da blir det vått eller rotet med. Kun rent, pent og i god stand. Vi ønsker at gratis butikken skal tilby fine klær og gjenbruksting

Kontakt

Navn: Ellen

Organisasjonen kontaktpersonen representerer: Larsen

Telefon: 95940266

E-post adresse: ellenlarsen@live.no

Sponsorer

Vi har fått støtte til arrangementet fra Kulturvernforbundet/Kulturminnedagene