Kulturminnedagene i Holmestrand kommune

Christina Leverkus

Arrangør: Holmestrand kommune, Botne historielag, Hof historielag, Sande historielag, Reidvin-tunet, Hillestad bygdekvinnelag, Holmestrand Museumsforening, Olav og Emma Duuns stiftelse, Stiftelsen Gamle Eidsfos, Stiftelsen Eidsfos Hovedgård, Stiftelsen Eidsfoss Industri-Historiske Samlinger og Vestfoldmuseene.

Sted: Holmestrand kommune

Tid: 4. septemeber - 12 september

Universelt utformet: Nei

I Holmestrand kommune braker det løs med omvisninger på Aluminiummuseet, kåseri om sjøfartshistorien i Holmestrand, konsert med musikk fra Agathe Backer Grøndahl i Y-kirken, høstmarked og barneaktiviteter på Reidvin-tunet, en smak av middelalderen i Vassås kirke, veteranbil treff på Prestegården i Sande og mye mer.
Dagene mellom 4. og 12. september bli markert med arrangementer som vil strekke seg gjennom hele historien til Holmestrand kommune.

Lag, foreninger og museer tilbyr kulturminner for alle

Markeringen er et stort samarbeid mellom mange frivillige lag, foreninger og museer i kommunen som fokuserer på kulturminner. Deres mål er å trekke frem de historiske perlene i kommunene, og her er det mye som kan friste. For tiden jobbes det med detaljene for arrangementene og i tiden fremover vil det komme mer informasjon så her er det bare å følge med.

Det vil være foredrag, aktivitetsdager, rebusløp, kultursti og mye mer. Arrangementene vil være spredt utover hele kommunen og ha noe å tilby både store og små.

Klikk her for informasjon om de forskjellige arrangementene (oppdateres fortløpende).

Hovedarrangør

Holmestrand kommune

Medarrangører

Botne historielag, Hof historielag, Sande historielag, Reidvin-tunet, Hillestad bygdekvinnelag, Holmestrand Museumsforening, Olav og Emma Duuns stiftelse, Stiftelsen Gamle Eidsfos, Stiftelsen Eidsfos Hovedgård, Stiftelsen Eidsfoss Industri-Historiske Samlinger og Vestfoldmuseene.

Kontakt

Navn: Christina Leverkus

Organisasjonen kontaktpersonen representerer: Holmestrand kommune

Telefon: 45806601

E-post adresse: christina.leverkus@holmestrand.kommune.no