Levende Limagarden

Gjesdal kommune

Arrangør: Gjesdal historie- og ættesogelag, Seniordans, Gjesdal kniv og ljålag, Gjesdal bygdekvinnelag, Jærmuseet, Avdeling for kvalifisering og integrering og Kulturavdelingen i Gjesdal kommune

Sted: Limagarden

Tid: 16:00 - 19:00

Universelt utformet: Nei

Vi arrangerer en aktivitetsettermiddag på Limagarden – en gård fra 1600-tallet i Gjesdal kommune. Årets tema for kulturminnedagene er Levende Kulturarv og vi ønsker å invitere til en ettermiddag med mange ulike verksted som viser frem vår lokale kulturarv. Vi har fått med oss mange spennende lag og foreninger til å vise frem sin kunnskap og lage verksteder for våre besøkende. Det blir blant annet sølvsmie, ringdans, lefseverksted, leker på tunet, formidling av driften på gården, og mye annet gøy.

Vi jobber sammen med avdeling for kvalifisering og integrering med å nå familier som ikke er født og oppvokst på Ålgård, men arrangementet er åpent for alle.

 

Hovedarrangør

Gjesdal historie- og ættesogelag i samarbeid med kulturavdelingen i Gjesdal kommune.

Gjesdal historie- og ættesogelag har jevnlige møte med kaffe og drøs. Gruppen drar gjerne på tur også. Nærmiljøet i Gjesdal har spennende historie å by på.

Medarrangører

Jærmuseet, Gjesdal bygdekvinnelag, Gjesdal kniv og ljålag, Avdeling for kvalifisering og integrering, Seniordans Norge Region Rogaland Sør

Sponsorer

Kulturvern forbundet