Stordriftsdag på Museet Gamle Vossebanen

Arrangør: Museet Gamle Vossebanen

Sted: Museet Gamle Vossebanen, Garnes stasjon, Tunesvegen 8, Garnes, og Midttun stasjon, Ulsmågvegen 1, Bergen

Tid: 8. sept. 11:30 - 17:20

Universelt utformet: Nei

Søndag 8. september er museets siste kjøresøndag og vi markerer årets Kulturminnedag – på vår unike måte med Stordriftsdag på Gamle Vossebanen!

Denne dagen blir det mulig å reise frem og tilbake med ulikt togmateriell, utvidet ruteplan, togkryssing på gamle måten og mange frivillige i tjeneste. I tillegg til de faste avgangene med veterantoget kan du oppleve ekstratog med motorvogn BM 86. Motorvogn BM 86 har vært nennsomt restaurert av frivillige krefter de siste 20 årene og ble satt i trafikk for Museet Gamle Vossebanen. Motorvognen gikk i ordinær trafikk for NSB fra 1950 frem til 1985 og overtatt av museet i 1992. Det er med stolthet vi kan presentere dette nyrestaurerte 65 år gamle eksemplet på norsk kulturarv til publikum.

En egen dagsbillett vil gi mulighet til et ubegrenset antall reiser og kan brukes på alle tog mellom Garnes og Midttun. Prisen for dagsbillett er 250,-/200,-* kroner for voksne og 100,-/80,-* kroner for barn. *Rabattert pris for BT Fordel-medlemmer ved fremvisning av bevis. Ordinære billetter kan ikke benyttes denne dagen. Billetter kan kjøpes på Garnes stasjon før avgang eller hos billettøren ombord.

Gjør turen ekstra spesiell og planlegg lunsj i vår klassiske spisevogn som følger veterantoget denne dagen. Nyt en deilig lunsj i spisevognen fra 1930-tallet. Opplev hvite duker, fint bestikk, ypperlig mat og kelnere i stramme uniformer.

For mer informasjon om arrangementet, togets rutetabell og billettinformasjon, besøk vår hjemmeside: www.gamlevossebanen.no

Velkommen ombord!

Adresse: Garnes stasjon, Tunesvegen 8, Garnes, og Midttun stasjon, Ulsmågvegen 1, Bergen
Følg oss på Facebook: Museet Gamle Vossebanen
Instagram: @museetgamlevossebanen

Foto: Torstein Krabbedal

Hovedarrangør

Medarrangører