Påmeldingen er åpnet

Kulturminnedagene arrangeres 7. - 15. september 2019 og nå er påmeldingen åpnet. Meld på ditt arrangement her!

17.06.2019

Kulturminnedagene er Norges største historie- og kulturarvsfestival med 300 arrangementer og 70.000 besøkende rundt om i landet hvert år. Kulturminnedagene arrangerers av frivillige lag, foreninger, museum, kommuner, private eiere av kulturminner og andre som ønsker å formidle kulturarven. Alle kan bli med på markeringen! Årets tema er «Fremtidens kulturarv». Tema er kun ment som inspirasjon for arrangører, og du utformer selv ditt lokale program.

Arrangementer som er registrert i vårt system før 20. august kommer med i den nasjonale oversiken og får tilsendt gratis plakater som du kan henge opp i ditt lokalmiljø for å reklamere for ditt arrangement. I tillegg vil alle disse arrangementene bli vurdert til å motta Kulturminnedagsprisen på 30.000,-. Kulturminnedagene er en del av European Heritage Days som arrangeres over hele Europa hvert år – og som arrangør blir du en del av Europas største årlige kulturbegivenhet!

I år har Kulturminnedagene fått ny hjemmeside og nytt påmeldingssystem for arrangører. Siden skal være enkel å bruke, arrangementene kommer tydelig frem og arrangementene du registrerer vil være tilgjengelig for deg inne på din side i årene som kommer. Du kan selv oppdatere ditt registrerte arrangementet underveis i planleggingen.

Mer informasjon om Kulturminnedagene finner du her.
Om du lurer på noe, eller trenger hjelp til å registrere ditt arrangement er det bare å ta kontakt med oss.

Lykke til med årets arrangement!