Landsmøtet 2024

Hjertelig velkommen til Kulturvernforbundets landsmøte 2024 som går av stabelen den 25.-26. mai på Hamar. Her finner dere all praktisk informasjon samt landsmøtepapirer

Vi ønsker alle våre medlemsorganisasjoner og regionale nettverk hjertelig velkommen til Kulturvernforbundets landsmøte 2024. Møtet finner sted på Scandic Hamar den 25.– 26. mai 2024, og påmeldingen er nå åpnet.

MELD DEG PÅ HER

 

Vi arrangerer også i år en regional kulturarvkonferanse dagen før, denne gangen i samarbeid med Innlandet fylkeskommune. Programmet for konferansen finner du her. Konferansen er gratis, og vi håper å se mange av dere der.

Dersom dere har andre praktiske spørsmål så ta kontakt med Tommy Christensen i Kulturvernforbundet: tommy.christensen@kulturvern.no eller tlf: 464 15 060.
Spørsmål om landsmøtepapirer og formelle ting knyttet til landsmøtet kan sendes til toril.skjetne@kulturvern.no

Vi gleder oss til å samles igjen og ser frem til en spennende landsmøtehelg med både et godt faglig og sosialt program.

Landsmøtepapirer:

Delegater 2024

Landsmøte 2024 program og påmelding

Program Innlandet kulturarvkonferanse 2024

Vedtekter for Norges Kulturvernforbund

 

Resterende landsmøtepapirer vil legges ut her i god tid før landsmøtet.

Vi tipser dere også om at det er mulig å besøke både Jernbanemuseet på Hamar og Norsk Linforening på Åker gård denne helgen.
Jernbanemuseet har åpent 11-15 tirsdag – søndag (https://jernbanemuseet.no/).

Norges Linforening Faggruppe Åker har en kjempefin utstilling / formidlingssenter og kan holde åpent både fredag ettermiddag og søndag etter årsmøtet er ferdig, dersom det er interesse. Dersom noen vil besøke Åker Gård, kan de kontakte Anne Holen på e-post ann-hole@online.no